Om Corian

Osynliga fogar

nematomi-sujungimai2Tack vare kombination av denna unika egenskap och vår personals långvariga erfarenhet, kan vi producera och installera produkt av nästan obegränsad storlek somser ut som ser ut som ett stycke  gjutet i fabriken. Enligt dina önskemål tillverkat bänkskiva stalvišis ,tillsammans med diskbänk eller tvättställ av samma material har inga luckor, branta hörn eller andra svårttillgängliga för rengöring  platser där bildas ansamling av kalk och smuts.


Icke-poröst – hygienisk

beporis-higieniskasCorian® ytan varken impregneras eller behandlas med något isolerande material. Till skillnad från sten eller trä är Corian® material icke porös och enhetlig i hela tjocklek, så trängs inte inj och bildas inga fläckar.


Giftfri och ej allergiframkallande

netoksiskas4Corian® är tillverkad av naturliga mineraler och akrylharts och färgpigment utan hälsofarliga eller allergiframkallande ämnen. Detta material uppfyller även de stränga kraven i livsmedelsindustrin och vårdinrättningar.


Stort utbud av färger

spalvu-ivairovePastellfärger,ljusa, fint- eller grovtfläckiga, unikt mönstrade – en mängd olika färger för din unika bostäd – lätt att harmonisera med dina andra interiörfärger och texturer.


Böjning – Termisk behandling

lankstymasCorian® är fast material, men efter att ha uppvärmt hela ytan blir det flexibelt, mjukt liksom läder eller gummi. Med hjälp av speciella tekniker och utrustning som kan producera en mängd olika former och utseenden.


Genomskinlighet

persvieciamumas2DuPont™ har utvecklat en samling lätt genomskinliga färger. Detta är Corian® andra funktion som skapar en unik och charmig interiör  med hjälp av belysning med varierande  ljusstyrkan eller LED-belysning..


Enkelt underhåll och rengöring

lengva-prieziuraSlätta, sömlösa, icke absorberande och snabba att rengöra ytor – exakt vad du behöver både hemma och på företag eller institution.


Robusthet och tillförlitlighet

tvirtumas-patikimumasCorian®material som har utvecklats speciellt för köket och annat arbetsyta har under drygt 40 års användning runt om i världen och i nästan 20 år i vårt land visat sitt värde och tillförlitlighet. De flesta av våra bänkskivor som har tillverkats för 15 år sedan, är snygga  och uppfyller sin funktion.


Renovering och restaurering

atnaujinimas-restauravÄven efter många års användning, kan ytan förnyas, återställas det ursprungliga utseendet och skönheten. Corian® bänkskivor går praktiskt inte att slitaDe unika egenskaperna hos materialet och tekniken ger oss möjlighet att fixa nästan fantastiska, även trasiga, spruckna eller på annat sätt skadade produkter.


Värme och komfort

siltumas-jaukumasElegant och robust som en sten, därför  i Litauen kallas ofta för konstgjord sten, men trevligt och varm som ett träd. Detta är en av de bästa lösningarna, som kombinerar i sig skönhet, komfort och elegans med funktionalitet och tillförlitlighet.