Till partners

no1
Vårt förtetag är det första i Litauen som började produktion av bänkskivor av Corian® material år 1995.  Från början lägger vi stor vikt på samarbete med möbelproducenter och leverantörer,  de flesta av dem är våra kunder idag.
zaliava
Corian® material för mer än 40 år sedan utvecklades och produceras hittills  i USA hittills på  DuPont ™ fabriken.  Corian® skivor får vi från Corian® tillverkares lager i Belgien. Beroende på orderaspekter hämtar vi skivor i samtliga färgen inom 2 veckor.
laikas
Tillverkning av produkten beroende på dess storlek och produktion arbetsbelastning tar upp till 2 veckor. För att garantera felfri kvalitet, börjar vi produktion av bänkskivor efter att ha uppmätt möbler hos kunden. Vid behov kan man samordna att bänkskivor produceras och installeras samtidigt med dina möbler.
etapai2
Alla led i produktionen är lika viktiga, därför att vår personal mäter, tillverkar och monterar produktenönskemål, och möbler samt detaljerna i lokalen, kan vi garantera högsta kvalitet resultatet. Således, med hänsyn till varje kunds behov och önskemål, möblernas och lokalernas specifik, kan vi garantera högsta kvalitet.
darbuotojai
På vårt företag arbetar personal med längre än 10 års. (kolla)erfarenhet av arbete med Corian® material. Varje nyanställd efter obligatorisk specialutbildning  övervakas och kontrolleras av professionella kollegor med många års erfarenhet.
rupinasi
Vi ta hand om våra kunder delar inte dem i stora eller små, utländska  eller litauiska. För oss varje kund är det viktigaste.  

kokybe2
Allt arbete måste utföras i tid och högkvalitativt. Genom att följa den enkla regeln kommer att ta ett steg in på vår tredje decennium.

 

Produktinformation: http://www.corian.uk/-documentation-#technicalliterature